lördag 10 juli 2010

Lata dagar på balkongen!

Den här veckan har jag försökt ta vara på det fina vädret och jobbat mornar och kvällar istället - en av fördelarna med att kunna styra över sin egen arb.tid :) Katterna har bosatt sig ute på balkongen och även fast det varit sjukt varmt så har de inte velat sova inne så länge balkongdörrn har stått öppen..kanske även de passat på att ta vara på finvädret!

Daysi har intagit korgen i hyllan.


Rockan hatar verkligen transportburar, han får cellskräck och blir helt vild om han måste åka en sån mindre fraktbox i plast. Så snäll som jag har jag köpt en större canvas åt honom, han är fortfarande ängslig då man åker - men det går sååå mkt bättre, aldrig hade jag väl trott att katter kunde ha cellskräck :P. Hursomhelst står canvasen just nu på balkongen och agerar dagbädd med lite skugga åt Rockorock och just nu gillar han den skarpt..så länge den står still och inte försöker transportera honom nånstans :).
Fördelen med att slumra på balkongen: men kan ha ett öra och ett öga på svalorna hela dagen. Vi har flera svalbon i under taket på grannhuset så det är en väldigt spännande tid nu innan ungarna är flygfärdiga, svalorna jobbar som attan med att mata sina små och flyger fram och tillbaka nonstop..till katternas stora glädje!Kattja som har liiite mer spring i benen ploppar otaliga gånger under dagen ner sina fingerdockor (som hon apporterar) i vattenskålen..och sen är det såna bekymmer med att få upp dem igen! Här är det fingerdockan pandan som fått sig ett dopp..
Härliga halvsyskon!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar