lördag 15 september 2012

bloggtorka!

näe här ser det inte bättre ut än att vi lider av total bloggtorka!

vi har varit på utställning i luleå i augusti och bjuder här på lite suddiga mobilfoton:

Lady

Hunken


jag och Hunken (som är på väg ner på domarbordet ;)

Burskynket

Både Lady och Hunken fick riktigt fina bedömningar och Hunken var så grymt avslappnad så han var en dröm att ställa ut. Lady däremot fick plötsligt hundratjugoelvatusen ben när hon hamnade på domarbordet och var lite knepigare att få att stå still mer än en halv sekund åt gången ;) men så kan det vara när man är liten kattunge och har massa spring i benen och det är lite läskigt samtidigt!

Hunken och hans mor Daysi kommer att följa med på Umeås utställning nu i Oktober!

I Luleå vinkade vi även hejdå till Abbe som flyttade ihop med våran Kattja!

Abbe chillar på soffkanten veckan innan flytt

Enligt rapport från familjen så verkar det gå jättebra för Kattja och Abbe att lära känna varandra! 
Det vår så himla roligt att få se Kattja igen, det blev lite kort och lite fräsigt eftersom hon såklart undrade vem som satt i väskan i hallen och jamade ensamt (Abbe förstås). Så jag ser verkligen fram emot att få åka upp nästa sommar och hälsa på båda katterna och få umgås lite mer med Kattja ♥ Draken har fått provflytta till nya fodervärdar i Skellefteå efter att han och Norrsken inte längre gick att hålla tillsammans, nu har Draken istället fått en 6-månaders han-hus-katt att leka med som förhoppningsvis gillar lite hårdare tag när det ska lekas och springas och brottas.
Draken kommer att bli fertil igen nästa höst och jag hoppas verkligen att vi kan använda honom då till någon parning i alla fall innan han blir kastrerad. Jag tycker han har några riktigt fina kvalitéer!
och såhär på sluttampen är det vår fina Ylva som vi söker nya ägare till med ljus och lykta. Hon har haft så himla otur med en första tjej som visade sig bli allergisk mot henne och nu en andra tjej som inte verkar ha förstått vad en bengal innebär. Ylva har såklart blivit jättestressad över hela situationen att behöva bli flyttad fram och tillbaka mellan nya människor, nya miljöer och nya lukter. Åh jag önskar att jag bara hade kunnat ta hem henne och krama henne i flera år framöver...men när hon inte trivs att bo ihop med andra katter blir det så himla svårt när man är kattuppfödare.

Så om du söker världens mest personliga bengal och känner att Ylva kanske är kattdamen i ditt liv så maila oss på nightmist_@hotmail.com!

♥   Älskade älskade tok-Ylva ♥ 


1 kommentar:

  1. Nydelige bilder av nydelige bengaler! <3 Og gratulerer med fine resultater. ^-^

    SvaraRadera