lördag 19 april 2014

S*Nightmist Skyfall

Skyfall trivs och mår i sitt nya hem!
Ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt, på både ett och annat sätt, eller ibland och ibland - det är väl en regel snarare än ett undantag när det kommer till kattuppfödning att det inte blir som man tänkt. Skyfalls fodervärd bestämde sig i julas för att det var dags att flytta hem till södra Sverige igen och i samband med detta fick även den trista nyheten att det uppdagats lite hälsoproblem i hennes stamtavla och vi tog beslutet att kastrera henne och omplacera henne som sällskapskatt. Så i förrgår blev finaste Skyfall kastrerad och nu väntar ett härligt liv i en jättestor villa ute på landet med en kattkompis och möjlighet till utevistelse.

Det känns så trist! Skyfall var verkligen typmässigt sett den bästa bengal det Nightmistska katteriet har haft, men samtidigt är ju hälsan den absolut viktigaste aspekten när man håller på med avel och den vill jag inte nalla på. Jag vill att alla katter jag föder upp ska ha de absolut bästa förutsättningarna för att leva ett friskt och bra liv, vilket förutsätter att vi har koll bakåt i stamtavlan så att mor- och farföräldrar till mina avelskatter är friska och krya.

Nåja, det går då absolut ingen nöd på huvudpersonen(huvudkatten) i detta inlägg. Hon mår som en prinsessa och dessa kort har nya matte delat med sig på Skyfalls alla knasiga sovstilar ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar