torsdag 20 januari 2011

Mot Sundsvall!


Imorgonbitti åker vi mot Sundsvall för en utställningshelg, förutom företagsmontern så är jag även lite pirrig i magen för att fröken Norrsken ska ställas ut i konkurrens och så ska Semlan få ny matte. Hon flyttar till S*Dazlious på söndag! Det kommar att bli superjobbigt att skiljas från den lilla goa Semlan!
Norrsken ska tävla i klass 11, för katter i åldern 6-10 månader, och enligt uppgift ska det finnas två stycken minkmarbledamer till på plats som tävlar i samma klass. Det kan även bli BIV, bäst i variant, vilket är väldigt ovanligt på snöbengal i utställningssammanhang!


..och som vanligt så ska vi åka imorrn bitti och än har jag inte fått tummen ur och börjat packa. Det är liksom ingen sport om det inte blir gjort i sista sekunden verkar det som!

1 kommentar:

  1. Så kjempekoselig blogg du har!:) Det er kjempekoselig å finne andre katteinteresserte bloggere!:) Jeg selv er oppdretter av abyssinere, og har fire abyssinere og en huskatt!:) Holder også på med utstillinger, og neste utstilling for meg blir Trønderkatten sin utstilling i april!:)

    Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld!:)

    Bloggklem fra Toril i Norge

    SvaraRadera